Publicaties

Eindrapport Taskforce Autisme

Hieronder kan je het eindrapport van de Taskforce autisme downloaden. De Taskforce Autisme kreeg als opdracht om de participatieproblemen van kinderen, jongeren en volwassenen met autisme in kaart te brengen, oplossingen naar voor te schuiven en beleidsaanbevelingen te formuleren. De Taskforce Autisme werkte samen met een groep van deskundigen uit het werkveld, de overheid, de academische wereld en Vlaamse Vereniging Autisme (VVA). Het rapport van de taskforce is uitgebreid afgetoetst bij mensen met autisme en ouders van kinderen met autisme. Het werd vrijgegeven in 2016.

Deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u de browserinstellingen niet wijzigt, gaat u ermee akkoord. Learn more

I understand

De website maakt gebruik van zogenaamde "cookies". Dit zijn kleine informatiebestanden die automatisch bewaard worden op de harde schijf van uw computer.

Deze informatie wordt bij elk bezoek teruggestuurd naar de beheerder van de website en laat toe de toegang tot de site en de navigatie te vergemakkelijken en sneller en efficiënter te laten verlopen.

Wilt u ons een financieel duwtje in de rug geven? Vrijblijvend ons rekeningnummer: IBAN BE90 4600 8038 3132 (giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar)
maatschappelijke zetel: Spoelstraat 19, 8800 Roeselare - ondernemingsnummer: 0411.021.563 - RPR Gent, Afdeling Kortrijk

WVCB vindt jouw privacy belangrijk.  Lees hier onze disclaimer/privacy verklaring en privacy verklaring voor sollicitanten