Troeven

Complementariteit

Onze dienstverlening is complementair met die van andere actoren. Wij vormen voor heel wat mensen een essentieel onderdeel in het traject naar kwaliteitsvolle zorg en naar een hogere kwaliteit van leven.

Bv. eerste lijn: differentiaal-diagnostiek om uit te klaren of iemand in aanmerking komt voor een PVB, maar ook in functie van handvatten om het traject ondersteuningsplanning te onderbouwen

Bv. thuisbegeleiding: verworven inzichten onderzoek worden meegenomen in begeleiding

Bv. PZ, CGG: handvatten binnen behandelings-/therapeutische context

Bv. VDAB/GTB: handvatten binnen arbeidsbemiddelingscontext

Deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u de browserinstellingen niet wijzigt, gaat u ermee akkoord. Learn more

I understand

De website maakt gebruik van zogenaamde "cookies". Dit zijn kleine informatiebestanden die automatisch bewaard worden op de harde schijf van uw computer.

Deze informatie wordt bij elk bezoek teruggestuurd naar de beheerder van de website en laat toe de toegang tot de site en de navigatie te vergemakkelijken en sneller en efficiënter te laten verlopen.

Wilt u ons een financieel duwtje in de rug geven? Vrijblijvend ons rekeningnummer: IBAN BE90 4600 8038 3132 (giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar)
maatschappelijke zetel: Spoelstraat 19, 8800 Roeselare - ondernemingsnummer: 0411.021.563 - RPR Gent, Afdeling Kortrijk

WVCB vindt jouw privacy belangrijk.  Lees hier onze disclaimer/privacy verklaring en privacy verklaring voor sollicitanten