Diass+ aanmeldingsformulier

U vraagt een diagnostisch traject bij DIASS+, deelwerking van WVCB vzw. Om uw vraag goed te begrijpen, vragen wij u dit aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Nadat wij het ingevulde aanmeldingsformulier ontvangen hebben, zullen wij u terug contacteren om:

ofwel te bevestigen dat u op onze aanmeldingslijst wordt opgenomen en al wat info over het verloop van het onderzoek te geven

ofwel om bijkomende info te vragen

ofwel om u te verwijzen naar een meer gepaste setting om uw vraag te beantwoorden

Indien u vragen heeft bij het invullen van dit aanmeldingsformulier, kunt u met ons contact opnemen op het nummer 0499/517331 of op het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wanneer u dit aanmeldingsformulier naar ons doorstuurt, verklaart u zich akkoord met de privacyverklaring die u op onze website terugvindt.

Je kan hier ook het aanmeldingsformulier downloaden.

GELIEVE ONDERSTAANDE RUBRIEKEN ZO VOLLEDIG MOGELIJK IN TE VULLEN

 

1. Algemene gegevens

1. Algemene gegevens cliënt

Client

 

Powered by BreezingForms

Deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u de browserinstellingen niet wijzigt, gaat u ermee akkoord. Learn more

I understand

De website maakt gebruik van zogenaamde "cookies". Dit zijn kleine informatiebestanden die automatisch bewaard worden op de harde schijf van uw computer.

Deze informatie wordt bij elk bezoek teruggestuurd naar de beheerder van de website en laat toe de toegang tot de site en de navigatie te vergemakkelijken en sneller en efficiënter te laten verlopen.

Wilt u ons een financieel duwtje in de rug geven? Vrijblijvend ons rekeningnummer: IBAN BE90 4600 8038 3132 (giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar)
maatschappelijke zetel: Spoelstraat 19, 8800 Roeselare - ondernemingsnummer: 0411.021.563 - RPR Gent, Afdeling Kortrijk

WVCB vindt jouw privacy belangrijk.  Lees hier onze disclaimer/privacy verklaring en privacy verklaring voor sollicitanten